Obavijesti Video Pretražite Navigacija
48-godišnji posrednik

Troje uhićenih zbog podvođenja i prostitucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na osnovi kriminilastičkog istraživanja jedan 48-godišnjak iz Zagreba i dvije ženske osobe od 35 i 19 godina sumnjiče se da su se bavili podvođenjem, odnosno prostitucijom, izvijestila je jutros zadarska Policijska uprava.

Policijski su službenici sinoć, u 21,30 sati, na zadarskoj Obali kneza Domagoja, uhitili 48-godišnjaka, koji posredovao nudeći seksualne usluge za navedene žene. Odmah nakon toga, zbog sumnje u počinjenje prekršaja odavanja prostituciji, uhićene su i one.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je muškarac, unatrag dva mjeseca, za njih posredovao u pružanju seksualnih usluga te sat pružanja seksualnih usluga, od zainteresiranih korisnika naplaćivao 1000 kuna. Od toga iznosa polovicu zadržavao je za sebe, a drugu polovicu davao djevojci koja je pružila seksualnu uslugu. Sumnja se da je nudio i pružanje takvih usluga i na plovilima.

Muškarac će danas biti priveden Istražnom sucu županijskog suda u Zadru zbog podvođenja, a protiv žena podnijet će se optužni prijedlog zbog odavanja prostituciji. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene