Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neustrašivi surfer

FOTO: Okružili ga morski psi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neustrašivi surfer na australskoj obali ovih se dana svojom daskom opasno približio morskim psima. Uslikala ga je obalna straža koja redovito nadlijeće područje australskih plaža i nadzire kretanje morskih pasa.

Jato riba obično privlači morske pse, međutim jedan je nepoznati surfer ignorirao tu spoznaju i čim ih je vidio s plaže New South Wales u blizini grada Wollongong, odlučio im se pridružiti. Daleko nisu bili ni morski psi, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Ilustracija U Južnoj Koreji Mesna industrija se opirala, ali nema povratka: Zabranjuje se klanje pasa i prodaja njihova mesa

‘On je lud momak koji je sebe stavio u opasnu situaciju i samo srećom izbjegao potencijalne ugrize morksih pasa. Pravila su jednostavna i svaki ih surfer poznaje. Ne ulazite u more kada vidite jato riba jer će se uskoro na tom mjestu stvoriti mnogo morskih pasa’, rekao je spasioc koji je vidio ovu fotografiju. Surfera je fotografirala australska služba spašavanja.

Trenutačno su spasioci u Australiji na posebnom oprezu zbog nedavne tragične pogibelji 51-godišnjeg Briana Guesta kojeg je raskomadala bijela psina svega 30 metara od obale. Na plaži na kojoj je simljen surfer, plivačima je naređeno da izađu iz vode jer je u blizini primjećeno kretanje morskih pasa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene