Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Herojski čin

VIDEO: Uhvatio dijete dok je padalo sa stepenica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je četverogodišnji dječak u Istanbulu stvarno imao sreće.

Naime, čekajući oca u trgovačkom centru iz dosade se popeo na vanjsku stranu pokretnih stepenica koje su ga ponijele uvis. Držao se za rukohvat i visio u zraku. U jednom trenutku nestalo mu je snage i počeo je padati s visine od oko 2 i pol metra. Situaciju je primijetio Ali Apari, zaposlenik u centru, koji je potrčao do stepenica i uhvatio dječaka u zadnji trenutak.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

>> VIDEO: Beba u kolicima preživjela nalet vlaka

Događaj su snimile sigurnosne kamere. Dječak bi, da nije bilo Alija, u najmanju ruku zadobio teške ozljede. 'Vidio sam dječaka kako se igra u blizini stepenica. U tim trenucima nije bilo opasnosti. Kad sam se vratio u trgovinu rekli su mi da se popeo na stepenice s vanjeske strane. Odmah sam izjurio van i shvatio da neće izdržati. Učinio sam sve što sam mogao da ga uhvatim i uspio sam', rekao je Ali. Dječak je potom s ocem napustio trgovački centar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene