Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo tragedija

VIDEO: Beba u kolicima preživjela nalet vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaestomjesečni dječak prošao je sa samo nekoliko modrica i porezotina nakon što su kolica u kojima ga je baka vozila podletjela pod vlak.

Baka mališana na nekoliko je sekundi iz ruku ispustila kolica što je bilo dovoljno da umalo dođe do tragedije, piše AP. Snimka sigurnosne kamere prikazuje kako se dječja kolica kreću preko ruba željezničke postaje upravo u trenutku kada dolazi vlak. Kolica i beba pala su na tračnice, a vlak je, pred prestravljenim svjedocima, projurio iznad. Gotovo identična priča dogodila se prije sedam mjeseci u Melbourneu, kada su također dječja kolica s bebom otklizala na tračnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važni napredak Napravili levitirajući vlak koji vozi po običnoj pruzi: Moći će razviti brzinu do 200 kilometara na sat Ilustracija NEMA CURENJA PLINA Novi incident na pruzi u Srbiji: S tračnica iskliznula cisterna s dizelom

'Nevjerojatno je da beba nije jače ozlijeđena', rekao je bolničar koji je na mjestu događaja dječaku pružio pomoć. Dječaka i njegovu trogodišnju sestru čuvala je baka. Vidno potresena žena ispričala je policiji da je doslovno na sekundu iz ruku pustila kolica, a čim se okrenula vidjela ih je pod vlakom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene