Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje teško ozljeđenih

Golfera ubio grom usred snažne oluje s tučom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom snažne oluje koja je poharala istočni dio Australije jedna je osoba poginula od udara groma.

Nesretna žrtva je 65-godišnjak, koji je u vrijeme oluje igrao golf sjeverno od Sydneyja. Još dvojica muškaraca, koji su bili u društvu žrtve, zadobili su teške ozljede pri udaru groma, prenosi agencija AP.

Pročitajte i ovo Grom pogodio zrakoplov u Kanadi nakon polijetanja VIDEO U avion s 400 putnika udario grom, sve je snimljeno Ilustracija nevrijeme u Sydneyju Udario ih grom: Četiri osobe pronađene bez svijesti, prevezli ih u bolnicu

>> VIDEO: U oluji stradala najmanje 31 osoba

Oluja je bila kratka, ali zato izrazito snažna. Nebo nad Sydneyjem se tijekom posljepodneva zamračilo toliko da se morala upaliti ulična rasvjeta. Obilne oborine, koje ulična kanalizacija nije mogla 'popiti', zbog čega su niži djelovi grada bili poplavljeni jedno vreme, pratila je i tuča veličine teniske loptice.

Snažne ljetne oluje relativno su česte u provoj polovici ljeta na južnoj Zemljinoj polutki, a počinju u prosincu. Samo dan ranije u velikom nevremenu koje je pogodilo Božićni otok i Indijski ocean stradali su azilanti na brodu koji se pod udarima vjetra i na jakim valovima razbio o stijene.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene