Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao im psa

VIDEO: Ubili zloglasnu chupacabru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj iz Teksasa zatekla je svojeg psa u sukobu s neobičnom životinjom, za koju vjeruju da je zloglasna chupacabra.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik" Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

Životinja, koja nalikuje psu, zatečena je u gradu Longviewu, pored kuće obitelji Valenzuela. Kako nitko iz obitelji nije mogao odrediti što to točno vide pred sobom, odlučili su ustrijeliti neobičnu životinju, rekavši kasnije vlastima kako zapravo nisu imali izbora.

>> Mitska zvijer Chupacabra snimljena u Texasu

Prema njihovim riječima, njihov pas je prvi napadnut. 'Htio je ugristi Muhameda (obiteljski pas) i gotovo ga je srušio, no Muhamed je uspio odskočiti na sigurnu udaljenost', ispričao je za KLTV Tony Velezuela. 'Stoji poput jelena, sikće poput mačke i zavija poput kojota', dodao je.

Lokalni biolog riješio misterij

'Pomislio sam kako je to chupacabra. Napao mi je psa, što ja znam', zaključio je Tony. Obitelj kaže kako im se sledila krv u žilama od zvukova koje je životinja proizvodila pa je Tony zapucao u nju i tek ju je peti hitac usmrtio. 'Nikad nisam vidio nešto slično', istaknuo je.

Lokalni biolog Charlie Miller, ipak je riješio misterij. Prema njegovim riječima radi se o kojotu, koji je patio od teškog oblika šuge. 'To promijeni njihov izgled pa zna biti zbunjujuće za ljude', objasnio je Miller i dodao kako je to onda i povod za mitološkim objašnjenjem, poput chupacabre.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene