Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mitska zvijer Chupacabra snimljena u Texasu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O zvijeri Chupacabra godinama kruže stravične glasine. Nazivaju ga kozjim vampirom jer ubija životinje i ostavlja ih bez kapi krvi.

Slično stvorenje je tijekom dana snimila policijska patrola u Texasu. Za snimljenu životinju bez dlake, s dugačkom njuškom, kratkih prednjih i dugih stražnjih nogu, vjeruju da je legendarno stvorenje noći – Chupacabra.

Pročitajte i ovo Ubojstva u bolnici Mislio je da ga vara UZNEMIRUJUĆI VIDEO Užas u bolnici: Došao djevojci nakon rođenja djeteta i ubio dvije zaposlenice Ilustracija UŽASNA TRAGEDIJA Istraga masakra u Texasu pokazala stravične propuste policije: Otkriveni novi detalji

Slična je stvorenju čiji su ostaci pronađeni krajem prošle godine u Texasu. Ipak, istraživanja su pokazala kako ta životinja nije Chupacabra, već jedna neobična vrsta kojota. 

>> Video: Ulovljena mitska zvijer Chupacabra?

Stanovnici mjesta Cuero u Texasu od mitskog su stvorenja napravili pravu legendu. Tako je i njihov gradić postao poznato mjesto, a suveniri jako popularni i traženi.

A kako se ipak sa sigurnošću nikad neće moći utvrditi postoji li uopće ta zvijer i kako izgleda, priče o njezinom stravičnom izgledu i još opasnijem ponašanju sigurno će se nastaviti.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene