Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U nas se vrijeđaju, a vani se i tuku

VIDEO: Nakon svađe, u parlamentu se potukli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se hrvatski zastupnici u Saboru u posljednja dva dana upuštaju u verbalne svađe i ekshibicije, oni u venezuelanskom stvari rješavaju šakama.

Tenzije između pristaša Huga Chaveza i njegovih protivnika na jučerašnjoj sjednici venezuelanskog parlamenta dosegnule su vrhunac i došlo je do fizičkog obračuna. Nezadovoljni zastupnik opozicije Alfonso Marquina, prišao je govorničkom podiju i u znak protesta zatražio da se Chavezovi pristaše u parlamentu utišaju, prenosi agencija AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Slika nije dostupna Ne slažu se VIDEO Ukrajinski parlamentarci opet se obračunali šakama

>> Šefica od Bebića, Jarnjaka i Šeksa traži očitovanje

No, Henryju Villanuevi, Chavezovom pristaši, to se nije svidjelo pa je počelo naguravanje, koje je ubrzo završilo izmjenom udaraca. Parlamentarno osiguranje i drugi kolege zastupnici ipak su brzo reagirali i razdvojili dvojicu ratobornih zastupnika, a mir je nastupio nakon nekoliko minuta dodatnog prepiranja i poziva predsjednika parlamenta svim zastupnicima da se smire i vrate se na svoja mjesta.

U naguravanju i šaketanju nitko nije ozlijeđen, a nešto kasnije ministar vanjskih poslova Venezuele Nicolas Maduro za nasilje u parlamentu optužio je predstavnike opozicije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene