Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Peruu

VIDEO: Svećenik uhvaćen u seksu s trudnicom, snimio ih suprug

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Katolički svećenik iz Perua snimljen je u seksualnom odnosu s jednom od uposlenica u njegovoj crkvi. Na djelu ih je snimio šokirani suprug dotične žene.

Pročitajte i ovo USB-stick i CD Pokušaj zataškavanja? Skandal na fakultetu zbog jednog USB-a: "Očito teško podnose odluku Povjerenstva" Slika nije dostupna Na Dugom otoku Svećenik koji se predstavljao kao policajac opet privukao pažnju: Na župni dvor izvjesio zastavu HOS-a, mještani je gađali jajima

Glavni svećenik crkve Medalla Milagrosa, Jose Antonio Bohuytron Solano, uhvaćen je u u seksualnom odnosu s čistačicom u svojoj crkvi. Snimka je izazvala skandal u Peruu, a posebice gradu Trujillo, koji se nalazi 570 kilometara sjeverno od prijestolnice Lime.

>> Svećenik potrošio 1,3 milijuna dolara na muški eskort

Iako je snimka loše kvalitete i naknadno zamućena, kako se ne bi prikazali svi detalji, ona ipak nedvojbeno prikazuje svećenika i ženu nage u krevetu. Suprug koji je napravio snimku, Alfonso Pucila Polo, prekinuo ih je nakon par sekundi seksa, sav u šoku, prenosi BNO News.

Zamka?

'Kako je došlo do ovoga? Kako mi možeš djecu varati govoreći da mi žena radi u crkvi?', napao je svećenika Polo. Ovaj ga je pak pokušao smiriti. 'Ovo je bila zamka. Smiri se', odgovorio mu je Solano.

'Nikad se neću smiriti. Moja žena je s tobom, svećenikom!', rekao je rastrojeni suprug Solanu. 'Priznajem svoju krivnju. Upao sam u zamku', i dalje je mirno odgovarao svećenik. Da stvar bude gora, Amaya, Alfonsova supruga, nalazi se u četvrtom mjesecu trudnoće i tvrdi kako je dijete svećenikovo.

Crkva pokrenula istragu

Ona nadalje tvrdi kako ju je Solano godinu dana tjerao na seksualne odnose, a on pak tvrdi kako je čitava situacija zapravo osveta usmjerena prema njemu. To tvrdi jer smatra da je čistačica bila nezadovoljna svojom plaćom u crkvi. Solano je izjavio kako pristaje na DNK testiranje, da se pokaže čije je dijete, odnosno da dokaže kako ono nije njegovo.

Amaya je dobila otkaz u međuvremenu, nakon deset godina rada u crkvi. Nadbiskup Trujilla suspendirao je Solana, a crkva je pokrenula istragu. nadbiskup tvrdi kako nije znao za odnos svećenika i čistačice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene