Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno i nečuveno

VIDEO: Što se ovdje dogodilo!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznervirani vozači u Rusiji nisu osobe s kojima se želite poigravati. Pogotovo ne nakon što pogledate ovu snimku.

Iako žig na snimci sugerira kako se radi o događaju iz prošle godine, snimatelj na svojem YouTube kanalu pojašnjava kako je snimka zapravo nastala 9. kolovoza i da on nije podesio točan datum na kameri.

Pročitajte i ovo Ursula von der Leyen Optužila nekoliko stranaka Von der Leyen oštro kranjoj desnici: "Osloboditi se Putinove propagande" Pucnjava i eksplozije u Rusiji Petorica napadača VIDEO Pucnjava i eksplozije u Rusiji: Napad na policajce, sedam mrtvih i četvero ranjenih

>> VIDEO Je li ovo osveta godine?

Na snimci se može vidjeti kako automobil obilazi Škodu, s očigledno neispravnim stražnjim signalnim svjetlima, no ono što slijedi nakon toga (1:05 na snimci), jednostavno šokira. Iz neutvrđenih razloga, vozač koji se zaustavlja pored Škode, ispaljuje hitac iz oružja, nakon čega jednostavno odlazi s mjesta događaja.

Prema riječima snimatelja, koji je objavio snimku na YouTube-u, radilo se o manevarskom streljivu. Vozač Škode prošao je bez fizičkih ozljeda, no zasigurno je doživio šok. Ne zna se je li počinitelj ovog napada uhićen. Pogledajte ovu šokantnu snimku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene