Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratki dokumentarac

VIDEO Što se događa s astronautima kada se vraćaju na Zemlju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjerujem da smo svi kao klinci sanjali da jednog dana kada odrastemo postanemo astronauti, no jeste li se ikad zapitali što se događanja kada se oni vraćaju na Zemlju?

Kada su astronauti putovali na Mjesec, jedini fokus je bio upravo Mjesec, no nitko u tom trenutku nije razmišljao o Zemlji — sve do kada nije bilo vrijeme za povratak kući. To je jedno posebno iskustvo koje u potpunosti mijenja našu perspektivu o Zemlji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svemirska higijena VIDEO Ovako izgleda tuširanje u svemiru! Slika nije dostupna Kapsula Sojuz sletjela VIDEO 'Dobrodošao natrag na Zemlju, tata!'

>> Pet problema koje čovjek mora riješiti prije leta na Mars

Ovi astronauti podijelili su svoja iskustva i mišljenja u kratkom dokumentarnom filmu, koji će mnoge ostaviti bez daha. Astronauti su imali jedan cilj, no vraćajući se na Zemlju osjetili su posve novo iskustvo.

O čemu se radi pogledajte u filmu ispod. Možda se ipak isplati riskirati otići na taj put. Danas je to lakše nego ikad, pošto samo što nisu krenuli komercijalni letovi u svemir. Možda ćemo naš predivan planet početi gledati naš planet 'drugim očima'. (Powered by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene