Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vjerujem da smo svi kao klinci sanjali da jednog dana kada odrastemo postanemo astronauti, no jeste li se ikad zapitali što se događanja kada se oni vraćaju na Zemlju?


Kada su astronauti putovali na Mjesec, jedini fokus je bio upravo Mjesec, no nitko u tom trenutku nije razmišljao o Zemlji — sve do kada nije bilo vrijeme za povratak kući. To je jedno posebno iskustvo koje u potpunosti mijenja našu perspektivu o Zemlji.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO 'Dobrodošao natrag na Zemlju, tata!' Slika nije dostupna FOTO Čarobni izlazak sunca kod Uskršnjeg otoka

>> Pet problema koje čovjek mora riješiti prije leta na Mars

Ovi astronauti podijelili su svoja iskustva i mišljenja u kratkom dokumentarnom filmu, koji će mnoge ostaviti bez daha. Astronauti su imali jedan cilj, no vraćajući se na Zemlju osjetili su posve novo iskustvo.

O čemu se radi pogledajte u filmu ispod. Možda se ipak isplati riskirati otići na taj put. Danas je to lakše nego ikad, pošto samo što nisu krenuli komercijalni letovi u svemir. Možda ćemo naš predivan planet početi gledati naš planet 'drugim očima'. (Powered by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook