Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolijao policiji

VIDEO: Spektakularno uhićenje mafijaškog 'bossa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija je izvijestila o uhićenju mafijaškog šefa koji je bio u bijegu od 1999. godine.

38-godišnji Gerlandino Messina uhićen je u sicilijanskom gradu Favara, pokraj Agrigenta. Messina se nalazi na popisu 30 najtraženijih kriminalaca, a policiji je zanimljiv zbog nekoliko ubojstava i kriminalne povezanosti s mafijom, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija VENDETA U ITALIJI Mafijaši su sve dovitljiviji: Imali su lukav plan kako da otruju svećenika, ali im nije uspjelo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..."

Talijanski mediji prenose da je Messina smatran drugim čovjekom mafije na Siciliji, nakon glavnog šefa Mattea Messine Denaroa, koji je još u bijegu.

>> Zajedno s mafijašima suprugu rastopio u kiselini

Ovo uhićenje je posljednje u nizu u velikoj akciji talijanske policije. Talijanski ministar unutarnjih poslova je rekao da je 28 od 30 najopasnijih članova mafije u zatvoru. No, talijanski mediji prenose da je popisu, kojeg ažurira vlast, dodano više imena. Prema tome je na slobodi još 16 najtraženijih šefova mafije.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene