Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđene četiri osobe

VIDEO: Snažan vjetar oštetio kruzer s 3,300 putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjetar koji je puhao brzinom 110 km/h oštetio je usidreni kruzer MSC Fantasia tonaže 133,500, u španjolskoj luci Palma De Mallorca. Vjetar je, potrgao uže kojim je brod bio privezan za obalu i srušio brodske stepenice pri čemu je u more palo četvero ljudi.

Sva četiri putnika koja su pala u vodu završila su u bolnici, jedan s teškom ozljedom glave, a ostali zbog hipotermije, prenio je Reuters. Nakon što su pali u vodu, spašavala ih je posada broda. Kapetan je ubrzo preuzeo kontrolu nad brodom i premjestio ga u drugu luku. Na kruzeru je bilo 3,300 putnika.

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Ilustracija U Austriji Nesreća na Dunavu: Kruzer pun putnika udario u betonski zid, ima ozlijeđenih

MSC Fantasia dugačak je 333 metara, visok 60 metara, a najviše 4,000 putnika prima na 27.000 kvadratnih metara prostora. Snimku dramatičnog trenutka koji su proživjeli putnici kruzera pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene