Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promotorica knjige

VIDEO: Ruby reklamira ljubavni roman

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruby, djevojka koja se našla u središtu seksualnog skandala s talijanskim premijerom Silviom Berlusconijem, snimila je reklamu, u kojoj se razodijenula do donjeg rublja.

Marokanka Ruby tako je postala zaštitno lice knjige o ljubavi i novcu, piše Reuters. Na reklami se pojavljuje izrazito oskudno odjevena, samo je u donjem rublju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbacio optužbe Berlusconi o Ruby: To je farsa, optužbe su neutemeljene Slika nije dostupna 'Pravosudne makinacije' Berlusconi negira optužbe za prostituciju

'Režim koji je ogoljen u Italiji, pokušava pronaći žrtvu, jer bili krivi ili ne, u fokusu ste, a takav sustav treba mijenjati' kaže Ruby u reklami bez pojašnjenja na što točno misli.

>> Berlusconi o Ruby: To je farsa, optužbe su neutemeljene

Pisac Alfonso Luigi Marra uzeo je Ruby kao zaštitno lice svoje knjige 'The female labyrinth'. Oko glavne junakinje se vrti ljubavna priča i zlo koje dolazi od internacionalnog bankarskog sustava. Upitan zbog čega je izabrao baš Rubby, Marra je odgovorio da je ona ekstremno efikasan promotor.

'Vidim da već sada cijeli svijet priča o mojoj promotorici knjige, tako da ne dvojim da je Ruby bila sjajan izbor', objasnio je. Osvrnuo se i na političku situaciju u Italiji i rekao kako ne vidi svjetlu budućnost s Berlusconijem jer je on postavljen kako bi ljudima odvlačio pažnju od stvarnih problema.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene