Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Engleskoj

VIDEO Nakon snažne eksplozije susjedi herojski uletjeli u plamen i spasili muškarca, ali ženi nije bilo spasa: "Bio je zarobljen, vrištao je..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se zapalila kuća u Birminghamu, stanovnici četvrti su uletjeli u kuću kako bi spasili ozlijeđenog muškarca iz plamena. Spasili su muškarca, no žena je poginula.

Stanovnici gradske četvrti Kingstanding u Birminghamu riskirali su svoje živote kako bi spasili muškarca iz kuće u plamenu u nedjelju oko 20:30. Iako su njega uspjeli spasiti, jedna žena koja je bila u kući je poginula.

Jedan od stanovnika četvrti je jasno mogao vidjeti muškarca u kući te je s nekolicinom ostalih uletio unutra. "Vidio sam da je bio zarobljen u kuhinji. Vrištao je", prepričao je jedan od hrabrih stanovnika.

Drugi je dodao da su uspjeli doći do njega i izvući ga. "Još imam njegove krvi na trapericama", rekao je.

Eksplozija plina?

Gradski vijećnik Rick Payne čuo je snažnu eksploziju dok je gledao televiziju i odjurio na mjesto događaja. Kako je rekao, misli da se radi o eksploziji plina, piše Sky news.

"Muškarac je zadobio vrlo teške ozljede i nalazi se u kritičnom stanju", priopćila je služba hitne pomoći West Midlands (WMFS).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAPALIO SE OTPAD Buknuo požar kod Siska: Vatrogasci ga ne mogu ugasiti, gori već satima, crni dim nadvio se nad gradom

Službe hitne pomoći priopćile su da evakuiraju stanovnike i da su zatvorene okolne ceste. Savjetovale su građanima da izbjegavaju to područje. Ističu da za sada nije poznat točan uzrok eksplozije.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene