Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se provjerava

VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke

Snimke iz ureda
Snimke iz ureda Foto: Screenshot/X
Procurile su se snimke ukrajinskog vojnog službenika kako u svom uredu se ljubaka s dvije djevojke, Ukrajinska vojska sve provjerava.

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke nadzornih kamera iz ureda jednog ukrajinskog vojnog službenika.

Navodno je riječ o Oleksandru Jarmoševiču koji je ulovljen u intimnim trenucima s dvije žene u svom uredu.

Mediji pišu kako je riječ o jednom od zapovjednika u gradu Rivne Oleksandru Jarmoševiču, koji je odgovoran za regrutaciju mladih vojnika.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 teška nesreća FOTO Stravični prizori s mjesta pogibije motociklista: Automobil završio na krovu

 

Odmah su se oglasile i kopnene snage ukrajinske vojske te poručile da je u tijeku službena inspekcija zbog objavljivanja na društvenim mrežama videa iz ureda jednog od načelnika Teritorijalnog regrutnog središta (TRC) regije Rivne.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale

"Inspekcija će ocjenjivati sadržaj snimke, vremenske intervale i samu činjenicu postavljanja tajnog videonadzora u poslovnim prostorijama. Kopnene snage uputile su apel službenicima za provođenje zakona da pomognu u istrazi. Kopnene snage su naglasile da su protuukrajinski kanali prvi objavili video, među kojima i bloger Anatolij Sharij, koji je osumnjičen za veleizdaju, a koji se skriva u Španjolskoj", napisali su. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene