Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vlasniku kaznena prijava

VIDEO Je li ovo najopasniji ringišpil na svijetu? Ruski rulet je mila majka, pogledajte nevjerojatno poigravanje dječjim životima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji prizor sa prometnice iz Ovče u Srbiji šokirao je mještane. Vrtuljak za djecu postavljen je tik uz cestu kojom prolaze automobili.

Na društvenim se mrežama pojavila snimka koja je šokirala mještane Ovče u Srbiji. Vrtuljak za djecu postavljen je odmah uz cestu kojom se kreću automobili. Na snimci se vidi kako djeca na vrtuljku prelijeću preko i pored automobila koji se trude izbjeći ih.

Brojni su građani osudili vlasnika vrtuljka koji ga je ondje postavio, a burni su komentari pristigli i na račun roditelja koji su djecu pustili da se koriste vrtuljkom.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija uputili dopise Inicijativa traži poboljšanje statusa roditelja djece s težim teškoćama u razvoju

Pročitajte i ovo Laboratorij, ilustracija rade se dodatne analize Dječak (9) hitno prebačen u Italiju zbog virusa nepoznatog porijekla: Jedan simptom posebno zabrinjava liječnike

Kako piše Blic, tamošnji komunalni redari izišli su na teren i uklonili vrtuljak dok je protiv vlasnika podnesena kaznena prijava.

Šokantnu snimku objavila je i Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. "Život je ringišpil", stoji uz objavu koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Ruski ringišpil, da vidimo koga će auto izbjeć", poručio je jedan od građana. 

"Ako nogom otkineš retrovizor imaš besplatnu vožnju", napisao je drugi.  "Morbidno", glasi jedan od komentara uz objavu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene