Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna oluja

VIDEO Prizor koji ledi krv u žilama: Snažan tornado podignuo cijelu kuću u zrak

Tornado diže kuću u zrak
Tornado diže kuću u zrak Foto: Screenshot/TikTok
Oluja Elias pogodila je Grčku te je napadalo toliko kiše koliko inače u toj zemlji padne u nekoliko mjeseci.

Stanovnici Karteradosa na Santoriniju u četvrtak nisu mogli vjerovati svojim očima kada su vidjeli kako tornado doslovno podiže kuću u zrak.

Kao što se može vidjeti u videu objavljenom na TikToku, na tom se području stvorio tornado koji je bio toliko snažan da je nosio sve pred sobom pa je tako podigao i kuću u zrak.

Prema riječima svjedoka koji je i snimio video, kuća je bila prazna pa nije bilo žrtava u ovom strašnom incidentu.

Pročitajte i ovo Grbavi kit spasio je od morskog psa VIDEO Nevjerojatan susret s kitom: "Došao je ravno do mene i počeo me gurati glavom. Bila sam prestravljena..."

Grčka i njezini stanovnici danima su na udaru oluje Elias. Napadala je tolika količina kiše koliko je inače padne u nekoliko mjeseci, što je rezultiralo poplavama koje su dovele do zakrčenja puteva i zatvaranja škola, piše Protothema.

@kaloudis_theodoros Δυνατός αέρας σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2023 σήκωσε στον αέρα λυόμενο σπίτι στον Καρτεραδο Σαντορινης ευτυχως χωρις θυματα.#foryou #fu #ekloges2023 #santorinigreece #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Καλούδης Θεόδωρος

Pročitajte i ovo Ilustracija Sarin se vraća kući Obitelj pronašla svoju izgubljenu mačku u gradu udaljenom više od 1000 kilometara

Pročitajte i ovo Nizozemski specijalci ispred Sveučilišta Erasmus Strašno krvoproliće Državni odvjetnik zbog studenta koji je ubio tri osobe slao mailove upozorenja: "Gol je ležao na lišću, gleda snimke uboda noževima i desnu propagandu"

Grčki premijer Kiriakos Micotakis naredio je hitnim službama i vojsci da pomognu u uspostavljanju obrane od poplava te je evakuirano više od 3000 ljudi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene