Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljen s dvije djevojke

VIDEO: Političar usred seks skandala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan političar našao se usred seks skandala, nakon što je objavljena snimka na kojoj se vidi u društvu dvije djevojke u hotelskoj sobi.

Snimka objavljena na internetu pokazuje moldavskog političara Veaceslava Jordana, u situaciji koja se s njegovim 'moralnim političkim programom' nikada ne bi mogla dovesti u vezu. Kao član komunističke stranke u gradskoj vijećnici u Chisinau sjedio je 2007. godine, objavio je stirileprotv.ro. Ne zna se gdje je Jordan točno snimljen u društvu dvije mlade djevojke niti jesu li one prostitutke ili ne. On je promptno intervenirao da se film s njim u glavnoj ulozi povuče s interneta.

Pročitajte i ovo USB-stick i CD Pokušaj zataškavanja? Skandal na fakultetu zbog jednog USB-a: "Očito teško podnose odluku Povjerenstva" Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti"

>> VIDEO: Seks skandal diplomata i kolegice

>> Seksi 'akcija' diplomata i ruskih prostitutki

Ovom videu prethodila je snimka Iona Nuica, rumunjskog konzula u Moldaviji, kako uživa sa svojom kolegicom. Prije samo tjedan dana objavljen je video na kojem se vidi kako Nuica ljubuje sa kolegicom u rumunjskoj ambasadi u Chisinau. Konzul je podnio ostavku, a rumunjski ministar vanjskih poslova ispričao se javnosti.

Snimke političara koji se seksaju s osobama s kojima nisu u braku su:

  • Njihova privatna stvar
  • Javna stvar

Ukupno glasova:


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene