Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivena kamera

VIDEO: Seks skandal diplomata i kolegice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objava video uratka još je jednog diplomata stajala radnog mjesta. Nakon britanskog, ovog puta javnost je imala priliku vidjeti Iona Nuica, rumunjskog diplomata u Moldaviji, kako uživa sa svojom kolegicom.

Internet su preplavile fotografije i snimke erotskih igrica rumunjskog generalnog konzula u Moldaviji. Diplomat je, čim su snimke dospjele u javnost, odstupio s dužnosti, prenosi slovenski 24ur.com priču rumunjskog portala Stirile Pro TV. Ne zna se kada je snimljen seks ni tko je postavio skrivene kamere u sobu u kojoj su se ljubavnici bez zadrške prepustili užicima. Također još nema špekulacija kome bi u interesu bilo podmetanje afere.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti" Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države

Seks skandali

Prije desetak dana u javnosti je procurila snimka seksulanog odnosa britanskog diplomata i dvije prostitutke. I njega je afera stajala položaja. Itekako spolno aktivan bio je i talijanski premijer Silvio Berlusconi, no njemu skandali nisu ugrozili premijersko mjesto. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene