Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen na djelu pa dao ostavku

Seksi 'akcija' diplomata i ruskih prostitutki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
James Hudson, 37-godišnji britanski diplomat koji je dužnost obnašao u Rusiji, podnio je ostavku nakon što je u javnost procurila video snimka koja prikazuje diplomata u seksualnom odnosu s dvije prostitutke.

Sigurnosne službe vjeruju da je Hudson ulovljen na djelu u klasičnom ruskom opće poznatom FSB inteligentom servisu, piše Daily Mail. Britanski diplomat, otac jednog djeteta, optužen je još i za kockanje i uzimanje droge tijekom radnog vremena.

Pročitajte i ovo O špijunima i dalje - 4 Persona non grata Nižu se reakcije na protjerivanja hrvatskog diplomata iz Beograda: "Cijela situacija sliči na niskobudžetni triler" Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Rast napetosti Reakcija MVEP-a nakon što je Srbija protjerala hrvatskog diplomata: "Ovo je korak prema pogoršanju međusobnih odnosa"

Video snimka naziva 'Avanture gospodina Hudsona u Rusiji' koja traje četiri minute i osamnaest sekundi, prikazuje golog diplomata kako ulazi u prostoriju s čašom u ruci. Čuje se glasna glazba i vidi Hudson kako se ljubi s plavokosom ženom. Tada otvara bocu šampanjca i sjeda na sofu s prostitutkom dok mu druga prostitutka sjeda u krilo. 'Sviđa li ti se', čuje se ženski glas koji mu se obraća na engleskom jeziku s jakim ruskim prizvukom.

Djelo mafije?

Diplomat Huduson razveo se 1997. godine, a u braku je proveo samo godinu dana.1994. godine  počeo je raditi u britanskom ministarstvu vanjskih poslova te je dužnost diplomata obnašao u Sarajevu, Havani i Budimpešti. Neki drže da je video snimka djelo ruske mafije iz Urala koji su s video snimkom željela ucjenjivati dioplomata i na taj način mu uzeti novac.

Mislite li da je britanski diplomat žrtva ruskih špijunskih službi?

  • Ma naravno
  • Da
  • Nije
  • Ne znam

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene