Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom snimanja dokumentarca na Filipinima dežurni redar je ubio glumca misleći kako je riječ o pravom kriminalcu.


Glumac Kirk Abella glumio je maskiranog muškarca i vozio se na motoru naoružan plastičnim pištoljem kada ga je s leđa upucao redar. Nesretni događaj se zbio u filipinskoj luci Cebu u subotu, javljaju agencije.

Vezani članci Tajfun Vamco udario Filipine i paralizirao dijelove Manile Tajfun Vamco udario Filipine: Pod vodom 40.000 domova, naleti vjetra do 215 kilometara na sat Tajfun na Filipinima Tajfun Goni usmrtio četiri osobe na Filipinima: Dijete (5) odnijela poplava

>> VIDEO: Vatromet ozlijedio 56 studenata, jedan ostao bez ruke

Pripadnik odjela za lokalnu sigurnost Eddie Cuizon predao se nakon što je shvatio da je pogriješio. 'Ugledao je dvoje ljudi na motoru. Prišao im je no glumci ga nisu čuli jer su se najvjerojatnije koncentrirali na upute redatelja', kazao je šef policije Alex Rellado.

Cuizonu slijedi i još jedna prijava jer nije imao dozvolu za nošenje oružja. Britanski redatelj Allan Lyddiard zaustavio je snimanje dokumentarca o ubojstvima u Filipinima. Vlasti Cebua bile su informirane da je snimanje u tijeku te su čak angažirali i policajce koji su nadzirali cijeli proces.