Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična zabuna

VIDEO: Policajac ubio naoružanog glumca na setu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom snimanja dokumentarca na Filipinima dežurni redar je ubio glumca misleći kako je riječ o pravom kriminalcu.

Glumac Kirk Abella glumio je maskiranog muškarca i vozio se na motoru naoružan plastičnim pištoljem kada ga je s leđa upucao redar. Nesretni događaj se zbio u filipinskoj luci Cebu u subotu, javljaju agencije.

Pročitajte i ovo Piton Nevjerojatno što je učinio Stravična borba za život motociklista s ogromnom zmijom: "Ugrizla me za ruku pa počela gnječiti..." Sportska dvorana na Filipinima u kojoj se dogodila eksplozija tijekom katoličke mise - 1 Na Filipinima Krvavo jutro, napali vjernike na misi: Četiri osobe su poginule u eksploziji, deseci su ranjeni

>> VIDEO: Vatromet ozlijedio 56 studenata, jedan ostao bez ruke

Pripadnik odjela za lokalnu sigurnost Eddie Cuizon predao se nakon što je shvatio da je pogriješio. 'Ugledao je dvoje ljudi na motoru. Prišao im je no glumci ga nisu čuli jer su se najvjerojatnije koncentrirali na upute redatelja', kazao je šef policije Alex Rellado.

Cuizonu slijedi i još jedna prijava jer nije imao dozvolu za nošenje oružja. Britanski redatelj Allan Lyddiard zaustavio je snimanje dokumentarca o ubojstvima u Filipinima. Vlasti Cebua bile su informirane da je snimanje u tijeku te su čak angažirali i policajce koji su nadzirali cijeli proces.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene