Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestručno rukovanje

VIDEO: Vatromet ozlijedio 56 studenata, jedan ostao bez ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 56 osoba, uglavnom studenata ozlijeđeno je nakon što je priredba koja je uključivala vatromet krenula nepredviđenim smjerom.

Nesretni događaj dogodio se u školi Subic Bay na Filipinima. Improvizirani vatromet, napravljen od baruta i plastičnih boca počeo je u trenutku dok je trajalo natjecanje navijačica.

Pročitajte i ovo Snažan potres pogodio Filipine Usred noći Potres jačine 6,8 pogodio Filipine: Procjenjuje se mogućnost tsunamija Piton Nevjerojatno što je učinio Stravična borba za život motociklista s ogromnom zmijom: "Ugrizla me za ruku pa počela gnječiti..."

Eksplozija je ozbiljno ozlijedila koreografa i najmanje troje tinejdžera. Policija nagađa da su sudionici pokušali upaliti vatromet držeći boce s barutom u rukama.

Kako javlja Reuters eksplozija je jednom od njih rasprsnula ruku dok su šrapneli zasuli gledatelje. U istrazi će biti ispitano rukovodstvo škole jer nije jasno kako su dopustili upotrebu ekploziva unutar škole.

Nesreće s vatrometom su u Filipinima uobičajena stvar, pogotovo oko Nove Godine. Uglavnom se radi o lošoj izvedbi materijala ili pak nestručnom rukovanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene