Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokazni materijal

VIDEO: Policajac tukao mladića, nadzorna kamera promijenila kadar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac iz Denvera napao je i pretukao mladića koji mu za to nije davao povoda, a policijska nadzorna kamera koja je snimala cijeli događaj u ključnom je trenutku promijenila kadar.

Policajac Devin Sparks počeo je tući 23-godišnjeg Michaela DeHerrera ispred noćnog kluba LoDo s komadom metala obloženog kožom. Napad se dogodio prošle godine, a od tada je DeHerrera je davao intervjue u kojima je opisivao kako ga je policija tukla dok nije pao u nesvijest, prenosi LiveLeak.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Rekao je da se probudio u bolnici s natečenom glavom i šavovima. 'Ova snimka je jako važna jer je pokazala sve što se dogodilo, bez obzira na izvješća. Ona govori više od svih tamo napisanih riječi,' rekao je DeHerrea. 'Niti sam zamahivao niti sam imao ikakvu oštricu u ruci. Jedino što sam držao bio je moj mobitel. Kada su me bacili na pod kamera se pomaknula i tu je počelo iživljavanje,' rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene