Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajac iz Denvera napao je i pretukao mladića koji mu za to nije davao povoda, a policijska nadzorna kamera koja je snimala cijeli događaj u ključnom je trenutku promijenila kadar.


Policajac Devin Sparks počeo je tući 23-godišnjeg Michaela DeHerrera ispred noćnog kluba LoDo s komadom metala obloženog kožom. Napad se dogodio prošle godine, a od tada je DeHerrera je davao intervjue u kojima je opisivao kako ga je policija tukla dok nije pao u nesvijest, prenosi LiveLeak.

Vezani članci Ivica Puljak Ivica Puljak o napadima na strance: "Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da kao gradonačelnik Splita pišem ovakav tekst" Policija, ilustracija - 1 Sramotni incident: Na splitskoj plaži napadnuti mladić i djevojka, državljani Srbije

Rekao je da se probudio u bolnici s natečenom glavom i šavovima. 'Ova snimka je jako važna jer je pokazala sve što se dogodilo, bez obzira na izvješća. Ona govori više od svih tamo napisanih riječi,' rekao je DeHerrea. 'Niti sam zamahivao niti sam imao ikakvu oštricu u ruci. Jedino što sam držao bio je moj mobitel. Kada su me bacili na pod kamera se pomaknula i tu je počelo iživljavanje,' rekao je.