Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka zgrozila javnost

VIDEO Udarali mu glavom u beton: Pogledajte brutalno iživljavanje policajaca nad mladićem koji im je napao kolegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri policajca iz Arkansasa suspendirana su nakon što se pojavila snimka kako brutalno tuku uhićenog osumnjičenika na benzinskoj crpki.

Bijes se proširio diljem zemlje nakon što su na snimci viđena tri policajca kako brutalno tuku uhićenog osumnjičenika na benzinskoj crpki.

Policajci su rekli da je 27-godišnji Randall Worcester u nedjelju ujutro prijetio radnici trgovine u Mulberryju, blizu Little Rocka.

Kada se nekoliko policajaca krenulo suočiti s njim, osumnjičeni je navodno gurnuo jednog na tlo i udario ga šakom u glavu, što je dovelo do uhićenja.

Vidi se kako ga jedan policajac više puta udara u glavu šakama, čak i nakon što je bio u lisicama. U jednom trenutku njegovom glavom udara o betonsko tlo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispred kluba Maloljetnik na Bačvicama slomio nos Nijemcu

Pročitajte i ovo Ilustracija Ukrali novac i pobjegli Završio u bolnici: Dvojac s oružjem upao u salon za rabljene automobile i napao zaposlenika

U jednom trenutku snimke vidi se kako policajci viču i pokazuju na osobu koja snima udaranje. "Sve svoje zaposlene smatram odgovornima za svoje postupke i poduzet ću odgovarajuće mjere po ovom pitanju", rekao je Šerif okruga Jimmy Damante, piše Daily Mail.

Identiteti trojice policajaca koji se vide na snimci nisu dostupni.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene