Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Pijana 11-godišnjakinja vozila 160 na sat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedanaestogodišnja djevojčica završila je u bolnici s lakšim ozljedama nakon što je automobilom sletjela s ceste tijekom policijske potjere.

Nakon medicinske, uslijedit će policijska obrada jer je djevojčica bježala policiji vozeći u pijanom stanju 160 kilometara na sat!

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesigurnost na cesti ''Pod gasom'' jurila Istarskim ipsilonom 165 kilometara na sat Ilustracija Drugi pobjegao Pijan sjeo za volan i dao po gasu, sletio u kanal i prevrnuo se na krov: Ozlijeđeno trogodišnje dijete

Policijska ophodnja ugledala je tijekom noći Chevrlolet Monte Carlo kako se prevelikom brzinom kreće cestom u saveznoj državi Alabami.

Policajci su svjetlosnim signalima dali vozaču znak da stane, no umjesto toga vozilo je još ubrzalo.

Počela je policijska potjera tijekom koje je Chevrolet uspio udariti jedno vozilo na cesti, no vozač se ni tada nije zaustavio.
Nešto kasnije, bjegunac je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s ceste.

Tek tada je policija mogla ustanoviti da je vozač zapravo vozačica stara svega 11 godina i da je k tome pod utjecajem alkohola.

'Frajerica' će biti prijavljena zbog prebrze vožnje u i to pijanom stanju, bijega od policije i s mjesta nesreće.

Utvrđeno je da automobil koji je vozila pripada njenom rođaku. U vozilu nije pronađen alkohol pa policija još pokušava ustanoviti kako ga je, gdje i s kim djevojčica konzumirala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene