Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojčica je gledala kako njezina majka i otac umiru, dok je njezina majka vježbala parkiranje u podzemnoj garaži.


Da se čak i pri parkiranju mogu se dogoditi nesreće s tragičnim posljedicama podsjetio nas je slučaj iz kineskog grada Ningboa, gdje je 41-godišnja ubila supruga i sebe dok je pokušavala parkirati svoj terenac u podzemnoj garaži, javlja Global Times.

Vezani članci Slika nije dostupna Slavna junakinja progovorila o obiteljskoj tragediji Slika nije dostupna VIDEO Ovo je najgore parkiranje koje ste ikad vidjeli!

>> Automobili sami traže parking i parkiraju se – bez vozača!

Da nesreća bude još tragičnija, sve je to iz automobila gledala njihova 6-godišnja kći. Vozačica prezimena Lin, koja je prometnu dozvolu dobila u svibnju, vježbala je parkiranje unazad u svom Lexusu RX270 dok joj je suprug davao upute stojeći iza vozila.

Lin je, međutim, otišla previše unazad, prikliještivši supruga na zid. Čuvši njegove uzvike, Lin je naglo dala gas, no zaboravila je promijeniti brzine pa je nastavila voziti unatrag i time suprugu zadala fatalan udarac.

Dok je išla unazad, glava joj se zaglavila između automobila i bočnog zida. Hitna pomoć stigla je brzo, no Lin je preminula od dobivenih ozljeda u obližnjoj bolnici.Lin je, prema jednom izvoru, dan prije uspješno parkirala automobil na istom mjestu, no njezin je suprug želio da to učini ponovno kako bi se uvježbala. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook