Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija

VIDEO Parkirala unazad i pred očima kćeri ubila sebe i supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica je gledala kako njezina majka i otac umiru, dok je njezina majka vježbala parkiranje u podzemnoj garaži.

Da se čak i pri parkiranju mogu se dogoditi nesreće s tragičnim posljedicama podsjetio nas je slučaj iz kineskog grada Ningboa, gdje je 41-godišnja ubila supruga i sebe dok je pokušavala parkirati svoj terenac u podzemnoj garaži, javlja Global Times.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petero mrtvih Otac se objesio u garaži, supruga i djeca te baka pronađeni izbodeni Slika nije dostupna Samo riječi hvale 'To je jedna od najboljih obitelji koju znam, Hrvoje mi je bio frend'

>> Automobili sami traže parking i parkiraju se – bez vozača!

Da nesreća bude još tragičnija, sve je to iz automobila gledala njihova 6-godišnja kći. Vozačica prezimena Lin, koja je prometnu dozvolu dobila u svibnju, vježbala je parkiranje unazad u svom Lexusu RX270 dok joj je suprug davao upute stojeći iza vozila.

Lin je, međutim, otišla previše unazad, prikliještivši supruga na zid. Čuvši njegove uzvike, Lin je naglo dala gas, no zaboravila je promijeniti brzine pa je nastavila voziti unatrag i time suprugu zadala fatalan udarac.

Dok je išla unazad, glava joj se zaglavila između automobila i bočnog zida. Hitna pomoć stigla je brzo, no Lin je preminula od dobivenih ozljeda u obližnjoj bolnici.Lin je, prema jednom izvoru, dan prije uspješno parkirala automobil na istom mjestu, no njezin je suprug želio da to učini ponovno kako bi se uvježbala. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene