Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Padobranac pao na vojni band, ozlijeđene 4 osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer je padobranac Scott Hallock sletio na vojni band koji je čekao početak vojne svečanosti u Fort Rileyju u Kansasu te pri tom ozlijedio troje vojnika, a on ima lakše ozlijede noge.

Iz malog aviona s 1,828 metara visine skočila su dva padobranca civila, a jedan od njih izgubio je kontrolu nad padobranom, skrenuo s kursa i sletio 50 metara od predviđenog mjesta - među vojni band koji je čekao početak svečanosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zapanjujuća nezgoda VIDEO Padobran mu se prerano otvorio i zapeo za helikopter! Slika nije dostupna Ovo morate vidjeti VIDEO Iz američke vojske procurila šokantna snimka

Nekoliko prisutnih odmah je priskočilo u pomoć. Trojica ozlijeđenih vojnika prevezena su u vojnu bolnicu Irwin Army Community.

'Padobranac Scott Hallock ozlijedio je nogu i odbio bolničko liječenje. Jedan vojnik se prilikom udarca onesvjestio i slomljena mu je čeljust', rekla je glasnogovornica bolnice Lisa Medrano.

'Narednik Andrew Spinazzolla ima ozlijede vrata i glave te slomljeni zglob, dok narednik Mark Lucero, ima ozlijedu noge, a nijedna ozlijeda nije opasna za život', rekla je Medrano.

Članovi banda čekali su početak svečanosti i nisu gledali gore te tako nisu uspjeli primjetili da na njih pada padobranac koji se spustio na zadnji red benda s 80 km na sat.

'Radio sam sve kako bi kontrolirao padobran i u posljednjoj minuti povukao sam uzicu, ali nešto nije bilo u redu i nije mi ostavila puno mogućnosti', rekao je Hollock.

Prilikom pada padobranca osim četvero ozlijeđenih, oštećeno je i nekoliko glazbenih instrumenata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene