Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća i 'hladna' glava

VIDEO Dvaput izbjegao smrt tijekom skoka s padobranom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skok s padobranom sigurno nije jedna od stvari koju se uzima zdravo za gotovo, a kad se počnu događati loše stvari, 'hladna' glava može i život spasiti, kao što je bio slučaj s padobrancem iz priloženog videa.

Skok je krenuo uobičajeno, međusobno bodrenje, držanje u zraku te zatim otvaranje padobrana. No, jednom od trojice padobranaca počele su se događati loše stvari u zraku - padobran mu se počeo petljati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća u Arizoni VIDEO Srušio se balon na vrući zrak: Četiri su osobe poginule, jedna je teško ozlijeđena Slika nije dostupna Dvije minute za povijest SVE JE SNIMIO Skočio bez padobrana sa 7620 metara

>> Sledila im se krv u žilama: Moment u kojem se starica drži za goli život

Počeo je hvatati uže ne bi li stabilizirao okretanje padobrana i zaustavio da se stvar dalje pogorša, no uto se u njegov padobran zabio njegov kolega. Zbog sudara, mladić je morao otkačiti padobran, ali je za svaki slučaj imao još jedan rezervni pa ga je nakon par sekundi slobodnog pada otvorio, prenosi The Sun.

Nakon što je izbjegao vrlo ozbiljne posljedice čak dvaput, mladić se rezervnim padobranom bez daljnjih komplikacija uspio spustiti na tlo. Čitav događaj snimio je kamerom koju je nosio na kacigi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene