Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večera s izvjestiteljima

VIDEO: Ove je godine doista blistao...Obama izazvao salve smijeha!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama nasmijavao je u subotu goste tradicionalne godišnje večere Udruge izvjestitelja iz Bijele kuće.

Na večeri, jednom od najvažnijih društvenih događaja u Washingtonu, redovito sudjeluju najmoćniji američki političari i slavne osobe. Ovaj događaj priređuje se od 1920. godine. Obama se po običaju našalio s medijima.

'Znam da je CNN u posljednje vrijeme pretrpio neke udarce, ali se divim njegovoj predanosti tome da pokrije sve strane priče u slučaju da se dogodi da je jedna od njih točna', rekao je Obama, a njegova je šala dočekana pljeskom.

Osvrnuo se i na prošlogodišnje izbore. 'Znam da republikanci još uvijek raspravljaju što se dogodilo 2012. ali jedna stvar o kojoj se svi slažu jest da trebaju biti bolji u pristupu manjinama. Ne želim zvučati sebično, ali znam s kojom bi manjinom mogli početi...Pokušajte sa mnom', dodao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEŠKE OPTUŽBE Bijela kuća traži istragu: Je li Obama prisluškivao Trumpa? Slika nije dostupna Prekida tradiciju Trump najavio da neće doći na godišnju večeru dopisnika Bijele kuće

>> VIDEO Zbog nje uopće nisu slušali Obamin pobjednički govor...

'Neki od mojih bivših savjetnika prešli su na mračnu stranu. Tako na primjer David Axelrod sada radi za MSNBC, što je lijepa promjena budući da je MSNBC radio za Davida Axelroda', nastavio je predsjednik u istom tonu.

Axelrod je bio glavni strateg Obamine kampanje za reizbore i bivši savjetnik Bijele kuće a MSNBC se smatra televizijskom mrežom koja zastupa stavove liberala.

Više šala predsjednika SAD-a možete pogledati u priloženom videu. (I.D./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene