Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naoružani 21-godišnji Novosađanin na lice je stavio kiruršku masku i ušao u prodavaonicu. Sigurno je drugačije zamislio rasplet situacije.


Naoružani 21-godišnji Novosađanin dugo će pamtiti svoj neuspjeli pokušaj pljačke u kojem su ga spriječile nenaoružane žene, javlja 24sata.rs.

Vezani članci 20 novih imena za proslavu 20 godina EXIT festivala! - 1 Dvadeset novih imena za proslavu 20 godina EXIT festivala Obračun Rat između ljudi i životinja se zahuktava, a čini se da životinje uvjerljivo pobjeđuju

S oružjem u ruci i kirurškom maskom na licu mladić je ušetao u jednu novosadsku prodavaonicu u kojoj su bile vlasnica, njena sestra i njena kći. Vlasnicu, koja se odupirala pljački, bacio je na pod, a onda mu je prišla njezina sestra. Gurala ga je i udarala, a pljačkaš joj je uzvratio udarcem pištoljem po glavi.

VIDEO Spašavao mu život i istovremeno...

Shvatio je da pljačka neće uspjeti pa je istrčao iz radnje, a za njim je onda krenula kći vlasnice koja je tijekom desetominutne potjere po gradskim ulicama bila na telefonskoj vezi s policijom.

Tijekom potjere razbojnik je bacio pištolj, a uskoro ga je presrela i uhitila policija. Uspjela ga je identificirati kći vlasnice koja ga, ispostavilo se, i poznaje jer žive u istom kraju.

Pijani tinejdžeri imitirali igricu i opljačkali benzinsku postaju

Mladića su s razbojništvom povezivali i ostaci maske na ušima, a na kraju je i sam sve priznao.

Ovo nije prva situacija u kojoj su se građani odlučili obračunati s kriminalcima, ali stručnjaci upozoravaju da ih je bolje izbjegavati jer lako mogu dovesti do gubitka života.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook