Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Novi ispad Georgea Busha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
George Bush je još jednom zaboravio da obnaša dužnost predsjednika SAD-a i da je neke komentare bolje zadržati za sebe. Čak i kada su kamere navodno isključene.

U najnovijem ispadu Georga Busha, američki se predsjednik nimalo taktično obrušio na burze, kao glavne krivce američke gospodarske krize.

Pročitajte i ovo Michael Burry Ikona Wall Streeta Investitor koji je predvidio krah burze 2008. opet se kladi na njen pad. I to na nevjerojatnih 1,6 milijardi dolara Zoran Milanović, predsjednik RH Gaf na svečanosti VIDEO Pogledajte Milanovićevu borbu, mučila ga jedna riječ: "La..."

''Nema dvojbe. Wall street se napio. Zato sam vam i rekao da isključite kamere. Napili su se i sada ih muči mamurluk. Pitanje je samo koliko će im trebati za triježnjenje, a ne za korištenje svih tih fancy instrumenata ekonomske politike,' rekao je Bush.

Ovo nije trebalo procuriti u javnost. Bush je okupljene na skupu republikanaca u Houstonu, zamolio da ugase kamere. No, netko je sve snimio mobitelom i već drugi dan stavio na internet. U neslužbenom razgovoru, barem je tako Bush mislio, spomenuo je i kako sa suprugom kupuje novu kuću.

''Volim Crawford. Nažalost, nakon osam godina Lorinog žrtvovanja, više nisam taj koji donosi odluke. Ona je ta koja odlučuje, ali molim vas, nemojte joj to reći. Ja sam joj samo rekao da ne pretjeruje, s obzirom na to da sam osam godina na državnoj plaći,' šalio se Bush.

Plaća američkog predsjednika iznosi oko 400 tisuća dolara na godinu, plus 200-tinjak tisuća dolara za troškove, putovanja i zabavu. Za jednog člana obitelji Buš to je za džeparac. Prava zarada stiže od naftnog biznisa, koji posljednjih mjeseci cvjeta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene