Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Može li bizarnije?

VIDEO Gradonačelnik Toronta opet 'luduje': Evo što je sad izveo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Toronta stižu snimke novih bizarnih ispada gradonačelnika Roba Forda, čiji brat uvjerava javnost da je prvi čovjek najvećeg kanadskog grada trijezan već tri tjedna.

Gradonačelnik Toronta Rob Ford ne prestaje s bizarnim ispadima. Nakon što je svojim sugrađanima uputio nebrojene isprike zbog pušenja cracka, pijančevanja, prijetnji smrću, laganja, psovanja i još koječega, danas je na sjednici gradskog vijeća ispriku uputio jednoj gradskoj zastupnici.

Pročitajte i ovo Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio Slika nije dostupna Bizarni ispad VIDEO Gradonačelnika na cracku snimili kako prijeti UBOJSTVOM!

>> 'Gradonačelnik MORA otići!'

Kao što pokazuju snimke iz vijećnice, Ford se u jednom trenutku prema njoj zatrčao i gotovo je oborio na pod. Kasnije je rekao da je to bilo 'potpuno slučajno'.

Nešto ranije, na istoj je sjednici snimljen kako demonstrira vožnju u pijanom stanju.

Glavna točka dnevnog reda gradskog vijeća je dodatno skidanje Fordovih ovlasti, koji tvrdoglavo odbija podnijeti ostavku na gradonačelničku dužnost, iako je izgubio dobar dio kredibiliteta među građanima Toronta. Bude li izglasan najnoviji prijedlog, Ford će de facto ostati tek ceremonijalni gradonačelnik.

Njegov brat Doug, inače jedan od zastupnika u gradskom vijeću, Forda je zamolio da uzme bolovanje, no gradonačelnik zasad taj savjet nije prihvatio. Doug uvjerava javnost da je Rob Ford trijezan posljednja tri tjedna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene