Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad hrana postane porok

VIDEO: Najteža tinejdžerica teži čak 250 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanskoj tinejdžerici njezina nevjerojatna tjelesna težina opasno prijeti zdravlju. Ona teži nevjerojatnih 250 kilograma i prije dvije godine bila je proglašena najtežom tinejdžericom u Velikoj Britaniji.

Georgia Davis, 17-godišnjakinja, 2008. je težila 209 kilograma, a još tada je bila rekorderka u svojoj zemlji. U međuvremenu je bila na intenzivnoj kuri mršavljenja u kojoj je uspjela izgubiti čak 100 kilograma, da bi joj se problem sada ponovno vratio i to gore nego ikad. Sad teži nevjerojatnih četvrt tone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAVRŠILI NA SUDU 16-godišnjakinja u Podravini bjesnila na očuha: "Mario, je** ti pas mater, da ti je** pas mater, treba ti sat i pol da kupiš kruha" Slika nije dostupna Potraga obustavljena Pronađena tinejdžerica (16) koja je nestala kod Požege, sama se vratila kući

Dok se pridržavala zadane dijete u američkom kampu za mršavljenje Wellspring Academy, sve je bilo u redu. Povratkom kući, replicirati hranu koju je jela u kampu bilo je teško pa se ubrzo vratila svojoj rutini, odnosno nekoliko štruci kruha dnevno, velikim količinama tjestenine i čitavim pakovanjima kolača i keksa. Sve to on zalijeva litrama šećerom bogate Coca Cole, piše The Sun.

Ukoliko ne počne gubiti kilograme, Georgiji prijete ozbiljni zdravstveni problemi, upozoravaju stručnjaci, a njezina majka Lesley Miles kaže kako je zabrinuta i zbog dijabetesa kojeg je imala ranije te da joj se bolest ne vrati. 'Dok zajedno šetamo ona počne gubiti dah već nakon nekoliko koraka. Jako sam zabrinuta zbog nje. Ona mi je jedina kći i ne želim je izgubiti', zaključila je majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene