Razbojnik se stvorio gotovo niotkuda. Uperio je vatreno oružje u prestravljenog zaštitara i oteo mu metalnu kutiju punu novca.


Nadzorne kamere u Somersetu na zapadu Engleske zabilježile su trenutak u kojem je naoružani i maskirani razbojnik zaštitaru na benzinskoj postaji oteo kutiju punu novca.

>> VIDEO Htjeli opljačkati draguljarnicu, dobili nogom u stražnjicu

Vezani članci Razbojnik je uspio u džep strpati tek jednu novčanicu (FOTO: YouTube/Screenshot) Smotan kao sajla: Ovom razbojniku nije uspjelo opljačkati čak ni usnulog vlasnika trgovine Slika nije dostupna Taksist spasio ženu od pljačkaša, ostali se pravili da se ništa ne događa

Drama je trajala samo nekoliko sekundi, a na snimci se iz dva kuta vidi kako se napadač trčećim korakom pojavljuje gotovo niotkuda te, nakon prijetnje vatrenim oružjem, šokiranog zaštitara tjera da iz ruku ispusti kutiju s novcem. Odmah potom uzima kutiju i trčećim se korakom udaljava s mjesta događaja.

Kako piše Daily Mail, zaštitar je došao po dnevni utržak na benzinsku. Spremio ga je u metalnu kutiju s kojom je krenuo prema svom specijaliziranom vozilu, no tada ga je presreo razbojnik.

Sve se dogodilo još 23. rujna oko 11:30 sati, a napadač je zbrisao ukradenom Ford fiestom, koja je s lažnim registarskim pločicama bila parkirana blizu crpke. Auto je naknadno pronađen samo nekoliko stotina metara od mjesta krađe.

Policija istražuje sve okolnosti i javnost moli za pomoć s informacijama o napadaču.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook