Razbojnik se stvorio gotovo niotkuda. Uperio je vatreno oružje u prestravljenog zaštitara i oteo mu metalnu kutiju punu novca.


Nadzorne kamere u Somersetu na zapadu Engleske zabilježile su trenutak u kojem je naoružani i maskirani razbojnik zaštitaru na benzinskoj postaji oteo kutiju punu novca.

>> VIDEO Htjeli opljačkati draguljarnicu, dobili nogom u stražnjicu

Vezani članci Pokušaj pljačke u Čileu VIDEO Točio je gorivo kad su trojica iskočila iz kombija s namjerom da ga opljačkaju, pogledajte kako ih je zaustavio Napad na kombi s novcem VIDEO Vozač kombija s novcem izbjegava metke naoružanih pljačkaša: "Pucat će. Je*eno će pucati"

Drama je trajala samo nekoliko sekundi, a na snimci se iz dva kuta vidi kako se napadač trčećim korakom pojavljuje gotovo niotkuda te, nakon prijetnje vatrenim oružjem, šokiranog zaštitara tjera da iz ruku ispusti kutiju s novcem. Odmah potom uzima kutiju i trčećim se korakom udaljava s mjesta događaja.

Kako piše Daily Mail, zaštitar je došao po dnevni utržak na benzinsku. Spremio ga je u metalnu kutiju s kojom je krenuo prema svom specijaliziranom vozilu, no tada ga je presreo razbojnik.

Sve se dogodilo još 23. rujna oko 11:30 sati, a napadač je zbrisao ukradenom Ford fiestom, koja je s lažnim registarskim pločicama bila parkirana blizu crpke. Auto je naknadno pronađen samo nekoliko stotina metara od mjesta krađe.

Policija istražuje sve okolnosti i javnost moli za pomoć s informacijama o napadaču.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook