Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica naoružanih pljačkaša upali su u draguljarnicu na Siciliji, no vlasnik ih je iznenadio, a jednog je van ispratio nogom u stražnjicu.


Nadzorna kamera u draguljarni, u mjestu Giardini Naxos, pored Messine na Siciliji, snimila je bizaran rasplet jednog pokušaja pljačke.

Vezani članci Slika nije dostupna Gdje su nestali tradicija i tajnost? Moderni mafijaši ne mogu odoljeti Facebooku Slika nije dostupna Nakon 20 godina bijega uhićen šef sicilijanske mafije

>> VIDEO Ruska manekenka pljačkala 'iz zabave'

U draguljarnicu je upao naoružani dvojac i zaprijetio vlasniku, koji je odmah potrčao u stražnji dio dućana. jedan od pljačkaša je krenuo za njim, dok je drugi dograbio kutiju s draguljima i krenuo ih trpati u ruksak.

U tom trenutku kamera je zabilježila prvog pljačkaša kako bježi u prednji dio draguljarnice i prema izlazu, dok je vlasnik, sada vlastitim pištoljem, zaprijetio provalniku koji je pokušao dragulje strpati u ruksak.

Oba provalnika dali su se u bijeg, a vlasnik je jednog od njih ispratio iz draguljarnice nogom u stražnjicu i nastavio potjeru izvan radnje.

Sve to promatrala je žena sa sinom u draguljarnici, koja se s djetetom prikrila kod jednog od ormara, prenosi Daily Mail.

Grad Messina inače je poznat kao mafijaško uporište na Siciliji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook