Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u Tokiju

VIDEO Petero poginulih u stravičnom sudaru aviona na pisti

Aktualno Galerija Na aerodromu u Tokiju se zapalio avion Na aerodromu u Tokiju se zapalio avion Foto: Screenshot Na aerodromu u Tokiju se zapalio avion Na aerodromu u Tokiju se zapalio avion Foto: Screenshot Na aerodromu u Tokiju se zapalio avion Na aerodromu u Tokiju se zapalio avion Foto: Screenshot +0 Na aerodromu u Tokiju se zapalio avion Galerija 1/4 >>
Na pisti aerodroma u Tokiju zapalio se avion u kojemu se nalazilo oko 400 ljudi. Požar je nastao nakon što se avion obalne straže sudario s putničkim avionom.

Zrakoplov kompanije Japan Airlines zapalio se na pisti aerodroma Haneda u Tokiju. Snimka aviona u plamenu objavljena je i na društvenim mrežama, a požar je u međuvremenu ugašen.

U avionu je u trenutku izbijanja požara bilo 367 putnika i svi su uspješno evakuirani, izvijestio je japanski javni servis NHK. Osim toga, i 12 članova posade uspjelo je pobjeći iz aviona.

Japanska obalna straža objavila je da se jedan od njezinih aviona sudario s putničkim avionom koji je slijetao na aerodrom, objavio je Sky News. U avionu obalne straže bilo je šest osoba. Kapetan aviona uspio je pobjeći, a pet članova obalne straže je poginulo.

Na snimkama s aerodroma vidi se da je avion u potpunosti izgorio i da se u jednom trenutku prepolovio.

Glasnogovornik kompanije Japan Airlines rekao je da je avion poletio iz zračne luke Shin-Chitose na Hokkaidu i sletio u Tokiju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene