Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici u šoku

VIDEO Muškarac iskočio iz putničkog aviona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac uhićen nakon što je otvorio i iskočio kroz vrata aviona koji je 'rulao' po pisti zračne luke Toronto's Pearson.

Zrakoplov kompanije Sunwing Airlines, tek je bio sletio, a prije nego se zaustavio jedan je putnik otvorio vrata i iskočio van. 'Jednostavno je otvorio vrata i iskočio van. Koliko znam nije pokazivao znakove neobičnog ponašanja za vrijeme leta', rekla je Fiona Thivierge iz policije Toronta, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Viralna snimka VIDEO Pogledajte putnika kojeg je s leta morala otpratiti policija, jedva je stajao na nogama Screenshot Razbijao i psovao VIDEO Bijesni putnik demolirao aerodrom, napao osoblje, a onda i sebe rezao po prsima

Kako pokazuje snimka iz zrakoplova u vrijeme ovog incidenta, ostali putnici u čudu i sa strepnjom gledali su što se događa.

Nakon što je 32-godišnjak skočio iz aviona nije zadobio ozlijede, ali je zbog ovakvog ponašanja priveden u policijsku stanicu. Detalji njegovog suludog pothvata nisu poznati.

>> VIDEO Avion prisilno sletio: Zapalio mu se motor, sukljao crni dim!

Još se jedan muškarac, Alexander Michael Herrera, na drugom letu odlučio na sličan pothvat početkom tjedna. Ovaj 23-godišnjak pokušao je otvoriti vrata aviona koji je još bio u zraku. U tom pokušaju spriječili su ga putnici i članovi posade.

Kada su ga napokon odmaknuli od vrata, na sjedalo su ga morali vezati kako svoj naum ne bi pokušao ponovno provesti. Nakon slijetanja, Herrera je uhićen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene