Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Oprostite...'

VIDEO Motorist uživao u vožnji, a onda ugledao njega…

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako bi većina produžila, on se zaustavio i okrenuo...

Iako na skuteru, Huffington Post odlučio je nazvati ga pravim motoristom. Koja god titula mu se dodijelila, mladić iz videa objavljenog na YouTube-u je divan.

Pročitajte i ovo Dostava humanitarne pomoći u Pojas Gaze iz zraka Neizvjesnost u Gazi VIDEO Španjolska nad Pojas Gaze ispustila 26 tona hrane pa upozorila: "Ovaj način nije efikasan" Ilustracija Pomoć Ukrajini Šef NATO-a upozorio: "Bila bi povijesna pogreška dopustiti Putinu da prevlada. To bi bilo opasno za sve nas"

VIDEO Što je motorist napravio ovom čovjeku je genijalno!

Tijekom vožnje po Vancouveru naišao je na slijepca koji je hodao uz rub ceste. Umjesto da samo produži, što bi vjerojatno većina napravila, zaustavio se, polukružno okrenuo i pomogao slijepcu na njegovom putu.

Sve je snimio web kamerom postavljenom na kacigi. 'Oprostite gospodine, nogostup je samo metar lijevo od vas', rekao je čovjeku koji ga je zamolio da ga otprati do njega.

VIDEO Za dlaku izbjegao smrt i sve snimio!

Što je zamoljen, to je i napravio, te na odlasku uzviknuo 'Želim vam ugodan dan, gospodine'.

Inače, u posljednje vrijeme motociklistima ide poprilično dobro kada su u pitanju dobra djela. Tako je prošli mjesec jedan ponudio prijevoz čovjeku kojem je pobjegao autobus...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene