Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako bi većina produžila, on se zaustavio i okrenuo...


Iako na skuteru, Huffington Post odlučio je nazvati ga pravim motoristom. Koja god titula mu se dodijelila, mladić iz videa objavljenog na YouTube-u je divan.

VIDEO Što je motorist napravio ovom čovjeku je genijalno!

Vezani članci Europski parlament EU parlament sutra o dodjeli 37 milijardi eura zemljama članicama za rješavanje krize, za Hrvatsku osigurano oko 1,16 milijardi eura Tvornica snova donira profit za Petrovu bolnicu nakon potresa Nakon snažnog potresa u Zagrebu Tvornica snova donira 100 posto profita za potrebe Petrove bolnice

Tijekom vožnje po Vancouveru naišao je na slijepca koji je hodao uz rub ceste. Umjesto da samo produži, što bi vjerojatno većina napravila, zaustavio se, polukružno okrenuo i pomogao slijepcu na njegovom putu.

Sve je snimio web kamerom postavljenom na kacigi. 'Oprostite gospodine, nogostup je samo metar lijevo od vas', rekao je čovjeku koji ga je zamolio da ga otprati do njega.

VIDEO Za dlaku izbjegao smrt i sve snimio!

Što je zamoljen, to je i napravio, te na odlasku uzviknuo 'Želim vam ugodan dan, gospodine'.

Inače, u posljednje vrijeme motociklistima ide poprilično dobro kada su u pitanju dobra djela. Tako je prošli mjesec jedan ponudio prijevoz čovjeku kojem je pobjegao autobus...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook