Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorenje svima

VIDEO Za dlaku izbjegao smrt i sve snimio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka nesreće motorista Jacka Sandersona hit je na YouTubeu koji je šokirao cijeli svijet.

Motorist Jack Sanderson objavio je snimku snimljenu GoPro kamerom koju, kako kaže često drži upaljenu tijekom vožnje. Ovaj 21-godišnji bajker čudom je preživio strašan pad s motora, kada je velikom brzinom ušao u nepregledan zavoj te naletio na osobni automobil. Kako bi izbjegao sudar skrenuo je s ceste te pao niz nizbrdicu od 12 metara, a sve to snimio je kamerom. Upravo je ta snimka nesretne vožnje, sa čudom sretnim završetkom, šokirala cijeli svijet.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

VIDEO Pilot prizemljio avion bez prednjih kotača

'Ja sam dobar vozač, ali često mislimo da smo bolji nego što jesmo. Ako ćete biti glupi, stvari kao ova će se događati', rekao je Sanderson. Njegov je video u samo nekoliko sati nakon objave pogledalo nekoliko tisuća ljudi.

'Ulazio sam u krivinu i išao sam sve šire i šire. Kad sam vidioo samo djelić automobila, znao sam da sam u problemu. Izabrao sam put nizbrdo, radije nego da udarim u automobil. Bila je to najbolja stvar koju sam mogao učiniti u tom trenutku. Mislio sam da sam mrtav', dodaje.

VIDEO Pokazivao srednji prst u vožnji i evo što mu se dogodilo

'Nevjerojatno je koliko je ljudi pogledalo video. Objavio sam ga kao upozorenje drugima. Uvijek imam kameru na kacigi, većinom za zabavu, ali i za slučaj da se nešto dogodi', objasnio je za televiziju ITV.

Cijelu snimku nesreće pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene