Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nadya Suleman koja je u siječnju rodila osmorke napokon se s djecom vratila kući. Njenih šest dječaka i dvije djevojčice pušteni su iz bolnice u Los Angelesu početkom ovog tjedna.


Suleman je dozvolila internet stranici koja se bavi poznatima, Radaronline.com, da snimi njezinu obitelj, a navodno je i u pregovorima s jednom televizijskom kompanijom. Snimljeni video koji je objavljen na stranici pokazuje majku kako se smiješi, te u rukama drži svoju djecu. Bebe su drugi poznati slučaj osmorki zabilježen u SAD-u.

>> Majci osmorki ponuđeno milijun dolara da snimi pornić

Suleman je za magazin 'Life & Style' izjavila kako namjerava snimati televizijsku emisiju, ali da će biti riječ o dokumentarcu, a ne o reality showu. Inače, majka osmorki došla je u središte pozornosti nakon što su u javnost isplivale informacije o tome kako je razvedena, nezaposlena te živi na socijalnoj pomoći u stanu svojih roditelja.

Vezani članci Slika nije dostupna Majka osmorki: Željela sam veliku obitelj Slika nije dostupna Traži dva milijuna za priču o osmorkama

Od onda se preselila u novi dom zahvaljujući pomoći ljudi koji su joj slali novce preko njene internet stranice. Sulaman je odlučila zaštiti ime 'Octomom' (majka osmorki).