Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voli djecu

Majka osmorki: Željela sam veliku obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadya Suleman, žena koja je rodila osmorke dala je intervju u kojem je progovorila o tome kako je oduvijek sanjala o velikoj obitelji, nakon što je odrasla kao jedino djete u svojoj.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Slika nije dostupna Opsjednuta izgledom glumice Majka osmorki naljutila Angelinu

U intervjuu za NBC Today Show, Nadya Suleman, koja već ima šestero djece, rekla je kako su sva njezina djeca, a ima ih 14, začeta umjetnom oplodnjom te je koristila spermu prijatelja. 33-godišnjakinja iz Kalifornije rekla je kako se borila s depresijom prije neko je rodila prvo dijete 2001. godine. ‘To je oduvijek bio moj san, da imam veliku obitelj. Željela sam neke veze koje su mi nedostajale dok sam odrastala’, rekla je Nadya u intervjuu tijekom kojeg je nosila narukvice svih osam novorođenih beba.

>> Traži dva milijuna za priču o osmorkama

>> 'Moja je kćer rađala jer je željela još jednu curicu'

‘Pokušavala sam imati dijete sedam godina. Prva je umjetna oplodnja bila uspješna, pa sam samo nastavila’, kaže Nadya koja je iz bolnice puštena jučer. Osmorke je rodila 26 siječnja, šest dječaka i dvije djevojčice u dobrom su stanju. Nadya je u školi bila odlična učenica, bila je navijačica i imala je mnogo prijatelja.

>> VIDEO: Kuća u kojoj će živjeti novorođene osmorke

>> Majka osmorki već ima šestero djece!

U intervjuu je otkrila kako se borila s depresijom nakon što je ozlijeđena u tučnjavi 1999. godine u psihijatrijskoj bolnici u kojoj je radila. Na nju je stol bacila jedna neobuzdana pacijentica dok je Nadya s kolegama pokušala svladati drugu. Ozlijeđena joj je kralježnica te ju je godinama boljelo cijelo tijelo. U razdoblju od 2002. do 2008. primila je više od 165.000 dolara naknade za ozlijedu na radu. Kaže da je depresiju osjećala nakon razvoda braka 2000. koji je trajao četiri godine. Prije nego je začela osmorke, Nadya je radila na magisteriju savjetovanja djece i adolescenata. Navodno se nada da će prodajom priče zaraditi 1,37 milijuna dolara.

Živi u kući s tri spavaće dobe u blizini Los Angelesa sa svojim roditeljima i nije zaposlena. Kuću su joj kupili roditelji, koji su nakon proglašenja bankrota svoju morali prodati i doseliti se kod nje. 'Ona je normalna, osim što je opsjednuta s djecom’, rekla je jednom prigodom njezina majka Angela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene