Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Emin Djinovci iz Mitrovice na Kosovu za život zarađuje kao "kosovska reinkarnacija Adolfa Hitlera", a svako poziranje pred fotoaparatom naplaćuje 600 kuna.


Turisti koji posjete Kosovo i Mitrovicu imaju priliku vidjeti čovjeka koji jako sliči njemačkom führeru Adolfu Hitleru, a on sam kaže da se ponosi time što mu je sličan. Emin Djinovci mnoge je Mitrovčane ostavio zabezeknutima kad je počeo gradom šetati uređen poput Adolfa Hitlera, no on od toga unosno živi, jer svako fotografiranje naplaćuje 600 kuna, prenosi Daily Mirror.

Vezani članci Slika nije dostupna Incident u Kosovskoj Mitrovici, pucalo se po kosovskoj policiji Slika nije dostupna Trojica dječaka bacili učenicu kroz prozor škole

Problem je u tome što Djinovci to ne radi samo radi zarade, već i zato jer, kako sam kaže, mrzi Srbe. Sam sebe naziva "Kosovskom reinkarnacijom Adolfa Hitlera" i ne odvaja se od njegove autobiografije Mein Kampf.

Taj 49-godišnjak ima čak pet kćeri, a zove ih Hitlerovom djecom. "Ponosan sam što sličim Führeru, jer kao što se on borio, tako sam se i ja borio protiv Srba - mojih neprijatelja", kaže Djinovci.

"Lako je to. nalazim se u liku Hitlera, jer se on borio protiv mojih neprijatelja. Neprijatelj mojeg neprijatelja je moj prijatelj. Da, Srbi su moji neprijatelji, u to nema suimnje", ističe Djinovci.

On je na Kosovo došao iz Njemačke 1998. godine kako bi se borio na strani kosovskih Albanaca u odcjepljenju Kosova od Srbije.

Da to što radi na Kosovu radi i u Njemačkoj, već bi odavno bio u zatvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook