Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slom živaca

VIDEO Komunistički funkcioner divljao, urlikao i razbijao po aerodromu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest da je zakasnio na avion i to dvaput za Yana Linkuna je bila neprihvatljiva pa je napravio scenu na aerodromu. Urličući na sve oko sebe, porazbijao je dobar dio inventara na šalteru za prodaju karata.

Jedan je član Kineskog narodnog političkog konzultativnog komiteta (CPPCC), savjetodavnog tijela središnje kineske vlasti, na aerodromu u provinciji Yunnan dobio slom živaca te je potpuno podivljao i porazbijao kompletan inventar na šalteru za prodaju karata.

Pročitajte i ovo Neredi u Senegalu Građani bijesni VIDEO Stabilna afrička demokracija u krizi zbog odgode izbora: U neredima poginuo student Kineska nova godina - 2 Godina zmaja Započelo je najduže kinesko slavlje u godini: "Nadam se da će ovo biti sjajna godina"

Yan Linkun je dan-dva nakon kineske kove godine s obitelji došao u zračnu luku Kunming Changshui s namjerom da nakon kraćeg odmora i proslave uhvati let kući za Guangzhou. No, službenica na šalteru rekla mu je kako je zakasnio te da sljedeći avion polijeće za dva sata.

>> NADZORNE KAMERE Uh, koja sramota!

Yan je tu vijest primio mirno te je suprugu i dvoje djece odveo na doručak i u šetnju. Dva sata kasnije službenica mu je rekla da je zakasnio i na drugi let. E, to ga je potpuno razjarilo.

Nadzorne su ga kamere ulovile kako iz petnih žila urliče, razbija tipkovnicu i monitore računala te općenito sve što mu se našlo pod rukom na šalteru. Ovećim je komadom pokušao razbiti i staklo, ali nije uspio.

Zaprepašteni putnici sve su promatrali sa strane, od Yana odvojeni tek ogradom od užeta. Nitko se nije usudio intervenirati, ta ipak je riječ o funkcioneru svemoćne Komunističke partije.

Ipak, s obzirom da je snimka diljem Kine izazvala veliku pozornost i salvu negativnih komentara, Yan je na kraju suspendiran, a prijeti mu i smjena iz CPPCC-a, prenosi Time.

Snimku Yanova divljanja možete vidjeti u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene