Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabranjeno voće

VIDEO: Katolički svećenik se mazi s djevojkom na plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni katolički svećenik iz Miamija, Alberto Cutie snimljen je kako se mazi s djevojkom na plaži. Sam Cutie sada nije dostupan, negdje je daleko od crkve, interneta i televizijskih kamera koje je volio prije objave ovih fotografija te se suočava s kaznom koju bi mogao dobiti.

Pročitajte i ovo Marinko Golek Marinko Golek Tragično preminuo mladi svećenik, imao je samo 32 godine Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo

Direktor katoličkog radija, autor knjiga o samopomoći, koji zbog popularnosti kod masa nosi nadimak 'Otac Oprah', nije dostupan medijima nakon što je meksički 'TVNotas' objavio 25 fotografija na kojima se vidi koliko se intimno druži s nepoznatom ženom. Na jednoj od fotografija vidi se kako je svećenikova ruka u njezinom kupaćem kostimu, piše USA Today.

I prije nego su objavljene fotografije, o svećeniku Cutieju pričalo se da ima dijete, a dok ga ne snimaju kamere on sam govori kako bi jednoga dana volio imati djecu i oženiti se.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene