Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Japanci 'poludjeli' za iPhoneom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japan je poznat kao jedno od najjačih tržišta mobilne tehnologije, no čak je i tamo najava dolaska američkog iPhonea izazvala pravu pomutnju. Prodaja počinje za dva dana, a pred trgovinama se već stvaraju redovi.

U petak točno u podne iPhone treće generacije dobit će prve vlasnike. Najnovije čudo tehnike stiže u 22 zemlje. Među njima je i Japan, meka tehonologije. Pred trgovinama se već stvaraju redovi.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

Za kupnju iPhonea 3G preko interneta se prijavilo više od 60 tisuća Japanaca. Kako u prvoj pošiljci stiže tek 500 telefona, redovi ne iznenađuju. Već prije je najavljeno da će se iPhone prodavati samo do ponedjeljka, no nema sumnje da će biti rasprodan i prije roka. Prva mjesta u redu vrijedna su zlata.

Dugoočekivani iPhone 3G ima bržu internetsku vezu, poboljšane audio karakteristike i integrirani GPS. U odnosu na prethodna dva modela, znatno je jeftiniji. Skuplja verzija ima 16 gigabajta memorije i stoji 299 dolara. Jeftinija ima upola manju memoriju, ali i cijenu od 199 dolara. Još jedna novina je širenje tržišta na kojem će se moći kupiti. Među 70 zemalja našla se i Hrvatska.

U naše trgovine iPhone 3G stiže do kraja godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene