Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U manje od 10 godina

VIDEO Vjerovali ili ne: Preživio čak dva napada morskog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi slučaj napada morskog psa na čovjeka zabilježen je u Australiji, no ovaj je po nečem poseban - u 10 godina istog čovjeka dvaput je napao morski pas i ovaj je oba puta preživio.

Greg Pickering (55) je ronilac, koji se trenutno nalazi u bolnici u gradu Perthu u Australiji, gdje se oporavlja od drugog napada morskog psa na njega u 10 godina.

Pročitajte i ovo Napad morskog psa na medicinsku sestru Dobila više od 100 šavova VIDEO Stravičan napad morskog psa: "Osjetila sam nešto kao udarac i vidjela da ima puno krvi" Ilustracija Jedva je preživjela VIDEO Strava tijekom ronjenja! Došuljao joj se iza leđa, u sekundi je more postalo crveno: "Osjetila sam kao da me nešto snažno udarilo, a onda sam ugledala prizor oko sebe"

Pickering je roni školjke, točnije takozvano petrovo uho na zabačenom rtu Arid, kad ga je napao, kako prenose lokalni mediji, velika bijela psina. nakon napada, prebačen je u teškom ali ne po život opasnom stanju u Perthu, gdje se trenutno oporavlja.

>> Morski pas 20-godišnjoj djevojci odgrizao ruku

U incidentu koji se dogodio tijekom jučerašnjeg dana, Pickering je zadobio ozljede glave, leđa i ramena, prenosi Reuters.

Uprava za ribolov Zapadne Australije priopćila je kako je izdan nalog za hvatanje i ubijeanje tog morskog psa.

Pickeringa je morski pas napao i 2004. godine, samo ga je tada ugrizao brončani morski pas, sjeverno od Pertha. Lokalni mediji prenijeli su i kako je iznimno rijetka pojava da istu osobu morski psi napadnu dvaput.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene