Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava na Havajima

Morski pas 20-godišnjoj djevojci odgrizao ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Morski pas napao je njemačku turisticu Janu Witteropp na Havajima. Odgrizao joj je cijelu ruku, a spasio ju je 57-godišnji pastor Rick Moore.

Rick Moore pomogao je teško ozlijeđenoj 20-godišnjoj djevojci koju je napao morski pas na Havajima da dođe do obale, javlja CrossMap.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stigao do plićaka VIDEO Šokantni prizor s Floride: Morski pas pliva prema kupačima, ljudi vrište i bježe na obalu Morski pas Doplivao je iz Georgije Morski pas Jekyll ponovno lociran, čini se da ove godine neće biti tradicionalnog kupanja na nacionalni praznik

>> VIDEO Kupači u čudu: Pred njima se okotila ženka morskog psa!

Pastor Moor bio je na godišnjem odmoru i u trenutku napada morskog psa nalazio se s prijateljima na plaži. Odjednom je čuo kako vrišti jedna žena. Ne znajući je li opasnost još vreba, Moore je skočio u vodu i priskočio joj u pomoć.

'Kada sam došao do nje, s desne ruke visjela joj je kost. Govorila je da umire. Stalno je ponavljala da će umrijeti', rekao je Moore. Ali on ju je ovjeravao da će preživjeti te ju je izvukao na obalu.

Kaže kako je ubrzo pomislio da bi morski pas mogao biti još uvijek u blizini. 'Što će se sada dogoditi, bit ću sljedeća osoba koju će napasti morski pas, pomislio sam i počeo plivati što sam brže mogao', rekao je Moore.

'Djevojci je odgrizena cijela desna ruka', rekao je Lee Mainaga, zapovjednik vatrogasaca. Mlada Niemica prevezena je u bolnicu i trenutačno je u kritičnom stanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene