Ruski premijer Vladimir Putin danas se sastaje sa slovenskim kolegom Borutom Pahorom.


Sudeći po njihovim imidžima može se reći da će to biti susret jednog metro i jednog macho političara. Poznato je da se slovenski premijer prije političke karijere bavio manekenstvom. Dok je studirao pravo zarađivao je radeći kao model zbog čega je od svojih političkih protivnika 'zaradio' nadimak 'Barbika'.

Vezani članci Vojne vježbe ruske vojske (Foto: AFP) Japan zabrinut: Rusi su vojno sve prisutniji, mornaričko pješaštvo simuliralo zauzimanje obale Vladimir Putin i Donald Trump (Foto: AFP) Vladimir Putin osudio američke sankcije: "Nadam se da će shvatiti da takva politika nema budućnosti"

>> FOTO: Putin u najnovijoj 'macho frajer' epizodi

>> Čovjek od akcije: Putin u kanaderu gasio požare

>> VIDEO: Putin prešao u Ladi dvije tisuće kilometara po Sibiru

Osim što je pozirao majci, koja je bila švelja, kao model za ženske haljine Pahor je 1997., kao bivši maneken, izabran za najbolje odjevenog Slovenca. Izgled mu je sigurno koristio tijekom cijelog života, a da je to još uvijek slučaj priznao je i sam premijer rekavši da se svaki dan bavi sportom kako bi ostao u formi.

S druge strane, u posljednje vrijeme su sve brojnije fotografije i snimke Vladimira Putina u nekoj akciji. Nema toga što Putin nije radio, od vožnje helikoptera, bolida F1 i Harley Davidsona, jahanja konja bez majice, mjerenja polarnog medvjeda na Arktiku, juda te poziranja sa snajperskom puškom u maskirnoj odjeći.

>> VIDEO: 'Macho Putin' sada u bolidu Formule 1!

>> VIDEO: Poslušajte kako Putin pjeva

>> FOTO: Putin razbacao protivnika po podu!

>> Studentice se skinule za Putina... Što je bilo poslije?

>> Putin ide u Sloveniju, Srbiju i BiH, ne i Hrvatsku!

Putin ovog tjedna obilazi Sloveniju, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, ali ne i Hrvatsku. Hrvatsku znakovito zaobilazi jer, za razliku od naših susjeda, ruski poslovi u Hrvatskoj idu vrlo slabo.