Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjeo na mjesto kopilota

Čovjek od akcije: Putin u kanaderu gasio požare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski premijer Vladimir Putin, koji i dalje u javnosti nastoji održati image 'čovjeka od akcije', u programu ruske televizije prikazan je na mjestu kopilota kanadera kojim je preletio dva šumska požara u regiji Rjazan, oko 200 km jugoistočno od Moskve.

Pošto je dobio 'brzu poduku' o funkcioniranju sustava, Putin je odlično obavio svoj posao gašenja šumskih požara, prenijele su Ria Novosti, nakon što su požari ugašeni.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

>> Ruski požari mogli bi ubrzati globalno zatopljenje

Ruski premijer je zajedno s ministrom za izvanredna stanja Sergejem Šojgunom sjeo u ruski zrakoplov Be-200, ruske tvrtke Berijev, pokazavši naciji kako brine o borbi protiv požara, koji Rusiju pustoše već gotovo dva tjedna i u kojima su do sada poginule najmanje 54 osobe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene